• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED
  X

  ISCAR Seminars

  ISCAR organiseert het hele jaar door technische seminars. Deelnemers aan het seminar zijn onder meer klanten, potentiële klanten en het eigen personeel van ISCAR. Trainingsseminars worden regelmatig gehouden in elk van de wereldwijde marketingkantoren van ISCAR vele met speciaal ontworpen seminarfaciliteiten zoals op het hoofdkantoor.

  Lokale ISCAR-ingenieurs met de ondersteuning van een ISCAR Product Manager of R&D-ingenieur presenteren het seminariemateriaal. Tijdens de meeste seminars worden de deelnemers uitgenodigd om live demonstraties te zien in het nabijgelegen ISCAR Technical Center. ISCAR is van mening dat alleen maar horen over nieuwe producten en hun mogelijkheden niet voldoende is, maar zien is geloven. Aan het einde van alle seminars hebben deelnemers de mogelijkheid voor één-op-één discussies met het deelnemende ISCAR-personeel.

  Klantentraining
  Klanten training en technische assistentie zijn belangrijke diensten met toegevoegde waarde die door ISCAR worden geleverd. Een belangrijke factor in de huidige industrie is productiviteit. ISCAR heeft een bewezen methode gevonden om de bewerkingsproductiviteit te verhogen: haar klanten uitgebreide ondersteuning te bieden over het optimale gebruik van gereedschappen de mogelijkheden en beperkingen hiervan en alternatieve toepassingen te bieden.

  Klanten hebben over het algemeen de keuze uit een locatie voor training – ofwel op de eigen locatie van de klant, op hun werkvloer, of in een ISCAR Technical Center. Voor technici heeft het ISCAR Tech Center meestal de voorkeur, omdat dit de mogelijkheid biedt om alternatieve apparatuur en processen te demonstreren. Met betrekking tot klanten levert training op hun eigen machine over het algemeen de beste resultaten op. Het doel van ISCAR is om klanten te helpen hun productiviteit te verhogen. Een manier om dit te bereiken is door middel van training.

  Neem contact op voor meer informatie
  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved