Select Region
Jacob Harpaz

Jacob Harpaz
President and Chairman
IMC Group of Companies

Ilan Geri_2019.png

Ilan Geri
ISCAR
Chief Executive Officer

Warren Buffett

Warren BuffettVoorzitter en CEO en grootaandeelhouder van BERKSHIRE HATHAWAY, eigenaar van de IMC GROUP.

Stef Wertheimer

Stef WertheimerOprichter van ISCAR. Hij heeft ISCAR een succesvolle realiteit gemaakt dankzij zijn visie en dynamisch leiderschap.


IMC GROUP-'s Werelds leidende producenten van

ISCAR is de grootste van de 15 bedrijven die tot de IMC (International Metalworking Companies). .(GROUP behoren. Samen leveren zij een volledige lijn van precisie hardmetalen gereedschappen. Deze bedrijven produceren een grote diversiteit aan wisselplaten, volhardmetalen gereedschappen en andere snijgereedschappen, waarmee vrijwel alle metaalbewerkingen kunnen worden uitgevoerd. IMC levert ook engineering en productie oplossingen aan grote wereldwijde industrieën. Vele innovatieve producten, vaak speciaal ontworpen op basis van klantspecificaties, hebben IMC een wereldleider gemaakt in de grote industrieën, zoals automotive, luchtvaart en matrijzenbouw.

ISCAR Tooling Upgrades

ISCAR heeft een stortvloed aan nieuwe producten geïntroduceerd, elk gericht op de 3 P's: hogere Productivitieit, Profitabiliteit, en Prestaties.
Enkele van de bijzondere kenmerken van deze nieuwe producten:
  • nieuwe hardmetaalkwaliteiten en coatings om sneller te kunnen verspanen en langere standtijden te realiseren
  • nieuwe geometrieen om snijkrachten te verlagen, energie te besparen, spaancontrole te verbeteren en meer snijkanten per wisselplaat realiseren.
  • veelzijdige multifunctionele gereedschappen, om de de trend van 'compleetbewerkingen' op CNC draai-frees combinaties te kunnen benutten
  • sterkere zelf-klemmende ontwerpen op stationaire houders, die hen bestand maakt tegen onderbroken snedes.
Privacy Statement