TECHKNOW

Resize
NEW FAQ ADDED

X

Vacature

Iscar Nederland B.V. en Iscar Benelux N.V. zijn onderdeel van de IMC groep, wereldwijd de nummer 2 producent van high-end verspanende gereedschappen en al ruim 25 jaar actief in Nederland en België. Met ons uiterst innovatieve en kwalitatieve aanbod van verspanende gereedschappen bedienen wij grote klanten in diverse sectoren zoals automotive, food, aerospace en high-tech industrie. Onze succesvolle strategie resulteert in een continue groei van onze organisatie.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij derhalve per direct op zoek naar een:
Support Medewerker MATRIX, het voorraadbeheersysteem van Iscar.

In de productiewereld waarin wij werken is 24/7 productie eerder regel dan uitzondering. Daarnaast is er een constante druk op onze klanten om hun productiekosten zo laag mogelijk te houden. Om onze klanten hierbij verder te ondersteunen dan alleen op het gebied van gereedschappen, heeft ISCAR al enkele jaren een voorraadbeheersysteem in haar pakket. Dit systeem heet Matrix, en biedt een uiterst geavanceerde mogelijkheid om voorraadbeheer te optimaliseren en de voorraadkosten zo laag mogelijk te houden. Daarnaast geeft de uitgebreide software inzicht in de kosten van het productieproces van de klant.

Het aanhoudende succes van deze systemen zorgt ervoor dat wij extra mensen nodig hebben om onze klanten ondersteuning te kunnen geven.

Functieomschrijving:
Als support medewerker Matrix ben je het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten voor vragen en ondersteuning voor onze Matrix systemen. Denk hierbij aan upgrade software, inrichten database, technische probleem afhandeling.

Daarnaast ben je veelvuldig betrokken bij offerte trajecten voor Matrix systemen, in nauwe samenwerking met de vertegenwoordigers van Iscar. Je maakt op basis van klantbehoefte een systeem configuratie en zorgt na bestelling voor de oplevering en implementatie van het systeem.

Het werkgebied omvat België en Nederland. Momenteel zijn er 100 installaties in de Benelux en daar komen er maandelijks 2-3 bij.

Wat biedt jij?
• Je hebt kennis en ervaring in een productiebedrijf in de metaalsector, bij voorkeur betrokken bij inkoop of voorraadbeheer.
• Je bent service gericht en kan helder en klantvriendelijk communiceren
• Je kunt planmatig werken en bent stressbestendig
• Je kunt goed overweg met een PC en hebt meer dan gemiddelde interesse en vaardigheden met computerapplicaties zoals Excel.
• Je kunt je zowel schriftelijk als verbaal goed uitdrukken in het Engels en bij voorkeur ook Frans, of bereid deze taal te leren.
• Woonachtig in het grensgebied Nederland/België.

Dan bieden wij:
• Een dynamische baan bij een succesvol en innovatief bedrijf.
• Een no-nonsense cultuur van ‘handen uit de mouwen’.
• Gedegen inwerkperiode waarin wij je van de hoed en de rand zullen vertellen.
• Een gedreven team van collega’s.
• Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, 13e maand en goede verzekeringen.
• Standplaats: je werkt in principe vanuit huis en op locatie bij klanten in de Benelux. Daarnaast zul je regelmatig op kantoor in Brussel/Gouda zijn.

Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan de eisen?
Stuur je sollicitatie dan zo snel mogelijk naar:

Iscar Nederland
Postbus 704
2800 AS Gouda t.a.v. dhr. Gerard Bogaarts
of mail naar info@iscar.nl


Vacatures
Privacy Statement